El Rugby Sant Cugat viatja a la pista del Tatami Rugby Club de València


  • Comparteix:

Els santcugatencs volen continuar amb la bona dinàmica

Els santcugatencs volen continuar amb la bona dinàmica

El Club Rugby Sant Cugat visita el Tatami Rugby Club de València a la sisena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs sumen un ple de victòries amb un joc convincent i a poc a poc adaptant-se als nous conceptes introduïts enguany per Arturo Trenzano. Els valencians són sisens amb dues victòries i tres derrotes.

Encara que el Rugby Sant Cugat està acostumat a fer uns grans inicis de temporada, enguany amb els canvis a la plantilla i en la direcció de l'equip, els dubtes planejaven sobre el sènior del club santcugatenc. En cinc jornades, Arturo Trenzano i els seus jugadors han difuminat aquests temors i a base de victòries i moltes fases de bon joc, han convençut els aficionats de la fiabilitat del projecte.

Els santcugatencs sumen cinc victòries en cinc partits, quatre d'elles amb bonus ofensiu, un fet que els situa tercers a la classificació a un sol punt dels dos líders, CR la Vila i les Abelles de València. Precisament, davant tenen un altre equip valencià, en aquest cas el Tatami Rugby Club, el quart conjunt de la capital del Túria present en aquest categoria. Els valencians no han fet un mal inici i són un rival complicat per la motivació de ser debutants, com afirma el tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano.

Arturo Trenzano

És un conjunt que ve de pujar i té molta il·lusió i ganes de jugar en aquesta categoria. És un equip complicat.


Els santcugatencs tenen tots els efectius disponibles per al matx.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.