El Rugby Sant Cugat femení tanca aquest dissabte la primera fase de la Copa Catalana Primera


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat femení, en el partit contra el Barcelona Enginyers Rugbi / Font: BER

El Rugby Sant Cugat femení, en el partit contra el Barcelona Enginyers Rugbi / Font: BER

El Club Rugby Sant Cugat femení tanca aquest dissabte la primera fase de la temporada en l'última jornada de la Copa Catalana Primera, que disputarà a dos quarts de quatre de la tarda al camp del poderós GEiEG. Les santcugatenques són últimes després de cinc partits disputats amb una victòria i quatre derrotes, balanç que les ha fet sumar un total de sis punts.

Segons els números, el Rugby Sant Cugat pot dir que ha fet progressos respecte la temporada passada: a la primera fase de la Copa Catalana el curs 2015/16 no havia guanyat cap partit, mentre que a l'actual ja suma un triomf. De fet, va ser en el primer partit de la temporada, a la Guinardera i davant el Castelldefels, quan les santcugatenques van vèncer (31-20), un partit en què a més van sumar el bonus ofensiu.

Des de llavors, ha patiti ensopegades davant Barcelona Enginyers (12-24), Gòtics Rugby Club (69-26), BUC (7-29) i INEF Barcelona (17-30). A l'última jornada les de Sant Cugat visitaran el camp d'un dels dos equips grans de la competició i competidor de la Divisió d'Honor femenina, màxima competició estatal: el GEiEG.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.