El Rugby Sant Cugat busca la reacció i retornar al tercer lloc davant el Fénix de Saragossa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Club Rugby Sant Cugat busca reaccionar i tornar a apoderar-se de la tercera posició del grup B de la Divisió d'Honor B aquest diumenge a les dotze davant el Fènix de Saragossa. Els santcugatencs són en el moment més delicat de la temporada després de dues derrotes consecutives i de veure com l'Hospitalet els arrabassava el tercer lloc el cap de setmana passat. Els aragonesos són desens, de manera que el matx a la Guinardera té els al·licients per viure la reacció dels de Trenzano.

El Rugby Sant Cugat ha començat l'any amb dos durs cops en contra. El primer va ser una inesperada derrota a casa davant la Santboiana B, amb els santcugatencs que semblaven encara de vacances i un equip santboià que va esgarrapar un ajustat triomf de la Guinardera. El segon va ser més contundent, el cap de setmana passat davant el RC L'Hospitalet, una derrota que, a més, va suposar la pèrdua del tercer lloc per part dels santcugatencs.

No obstant això, el Rugby Sant Cugat té encara un partit pendent davant el Tecnidex València, que disputarà el dissabte 4 de març, i un repte aquest cap de setmana a priori assequible per canviar aquest estat d'ànim. El Fènix arriba després d'encaixar dues sonores derrotes davant els dos rivals fins ara al capdavant de la classificació del Rugby Sant Cugat, La Vila i Les Abelles, i a l'anada ja va tastar el potencial dels de Trenzano, que es van endur el partit amb autoritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.