El Club Rugby Sant Cugat es desfà del Fénix de Saragossa i deixa enrere la ratxa negativa

El Club Rugby Sant Cugat fa pagar els plats trencats al Fénix de Saragossa i el supera per 18 a 12 en la quinzena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han certificat el triomf en un segon temps més efectiu i dinàmic en atac. El conjunt d'Arturo Trenzano deixa enrere dues derrotes consecutives i retornen al camí del triomf davant un rival combatiu, tot i que es manté quart a vuit punts del segon.

El primer temps s'ha jugat pràcticament tota l'estona al camp del Fénix, que s'ha vist atropellat pel domini santcugatenc. El control, però, no s'ha traduït en el marcador gràcies a l'aguerrida defensa dels de Saragossa i a les imprecisions dels santcugatencs en els últims metres de camp. Tot i això, en una de les primeres arribades dels visitants han aconseguit plantar la pilota a la línia de marca i avançar-se a l'electrònic.

Dos cops de càstig transformats per Carles Trenzano han permès als santcugatencs marxar amb avantatge al descans. A la represa els de Trenzano han sortit menys dominadors que a la primera part, però més clarividents de cara a la zona d'assaig. En 10 minuts els santcugatencs han posat terra de per mig amb marques de Tim Smith i Axel Serrano, la segona completada amb la transformació de Carles Trenzano.

Després de l'empenta inicial dels de Sant Cugat, la igualtat s'ha establert al camp i han arribat els millors minuts del Fénix. Els visitant han cregut en les seves possibilitats i han pujat una marxa més per plantar la pilota a la línia de marca a falta de 10 minuts per al final. Els de Trenzano han sabut patir per endur-se el triomf i trencar la mala ratxa de resultats. El tècnic es mostra molt satisfet amb el seu equip tot i estar minvat per les baixes.

Arturo Trenzano

Teníem moltes baixes però han competit al mil per cent. Estic molt orgullós tot i haver comès errors, han donat la cara en un partit complicat.

La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del Barcelona Enginyers Rugby, el vuitè classificat.