El Rugby Sant Cugat espera oblidar davant el Barcelona Enginyers el fluix moment de forma


  • Comparteix:

Imatge d'una acció d'aquesta temporada / Font: CAU València

Imatge d'una acció d'aquesta temporada / Font: CAU València

El Club Rugby Sant Cugat visita aquest dissabte a les cinc de la tarda el Barcelona Enginyers Rugby a la setzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. L'equip santcugatenc espera iniciar en aquest matx una dinàmica de resultats i solidesa de joc com la mostrada a principis de temporada, i oblidar el complicat moment viscut les últimes setmanes. Els barcelonins, que fa poc que han canviat d'entrenador, són vuitens a la classificació.

Fins la jornada 12, el Rugby Sant Cugat registrava uns números que l'havien erigit com a ferm candidat per ser a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor. Ara bé, abans d'acabar l'any l'equip no va disputar el partit corresponent a la dotzena jornada davant el Tecnidex València, i després de prop d'un mes d'inactivitat, amb les vacances de Nadal pel mig, el conjunt va perdre el ritme i va patir dues derrotes seguides.

No va ser fins la jornada passada, davant el Fènix i a casa, que la plantilla dirigida per Trenzano va tornar al camí del triomf. Després d'haver trencat el mal moment de resultats, ara és el torn de consolidar aquesta direcció, tant en joc com en punts, i el tècnic de l'equip creu que el partit d'aquest cap de setmana al camp del Barcelona Enginyers és un bon moment per iniciar aquest procés.

Arturo Trenzano

Veig als nois treballant per tornar a tenir un moment de pujada, i estic convençut que serà aquest dissabte i pel que queda de temporada.


A la primera volta, l'equip barceloní va oposar resistència fins els minuts finals, quan els de Sant Cugat van acabar imposant la seva llei. L'Enginyers rebrà els de Trenzano després d'haver encaixat una contundent pallissa davant el líder i dominador de la categoria, el CR La Vila (80-7). Per a la cita, l'equip santcugatenc tindrà tots els jugadors disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.