Daniele i Trenzano impulsen la reacció del Rugby Sant Cugat per vèncer el Barcelona Enginyers

Daniele ha estat un dels protagonistes del partit / Font: CAU València

El Club Rugby Sant Cugat repeteix el guió de la primera volta i protagonitza una remuntada de mèrit a la segona part per superar (14-23) el Barcelona Enginyers Rugby en partit de la setzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Daniele, amb tres marques, i Carlos Trenzano, amb dos xuts a pals i una transformació, han estat els protagonistes de la reacció visitant, que no ha anotat durant la primera part i que ha deixat a zero els locals a la segona.

El matx entre Rugby Sant Cugat i Barcelona Enginyers Rugby, el joc del qual s'ha vist dificultat per l'estat del terreny de joc, ha tingut un contundet dominador en cada part. A la primera ha estat l'equip local qui ha fet mal. Els barcelonins han anotat dues marques amb dues transformacions que han fet arribar el partit al descans amb un ampli marge a favor (14-0). A la represa, el partit ha canviat de dalt a baix i una marca de Daniele ha donat el tret de sortida a la reacció visitant.

L'uruguaià ha tornat a retallar distàncies amb un nou assaig, i amb la transformació de Carlos Trenzano el marcador s'ha ajustat fins el 14 a 12. Amb l'equip bolcat i els locals ferits i descol·locats, Trenzano ha anotat un cop de càstig que ha donat el lideratge en el marcador al Rugby Sant Cugat, un domini que ha ampliat i consolidat, novament, Daniele amb una nova marca (14-20). Trenzano ha acabat de setenciar el matx amb un altre cop de càstig que ha suposat el 14 a 23 final.

El tècnic dels santcugatencs, Arturo Trenzano, ha destacat el canvi en l'actitud dels jugadors a la segona part com la clau de la reacció.

Arturo Trenzano

La diferència ha estat en l'actitud que hem posat en una part i en l'altra. A la primera no hem respost a l'agressivitat del rival però a la segona hem tret el caràcter.

La nota negativa del matx és la lesió d'Andy, que ha rebut un fort cop a la cara a pocs minuts per al final del partit. Pel que fa a la classificació, tot i el treballat triomf, els de Trenzano es mantenen en quarta posició a un punt d'un Rugby Club L'Hospitalet que ha vençut (19-6) el CAU València. Això sí, els santcugatencs encara tenen un partit pendent davant el Tecnidex València, que jugaran el 4 de març.