El Rugby Sant Cugat pretén consolidar la seva reacció aquest dissabte davant el Tatami Rugby Club


  • Comparteix:

Instant del partit davant la Santboiana B, en què el Rugby Sant Cugat va caure

Instant del partit davant la Santboiana B, en què el Rugby Sant Cugat va caure

El Rugby Sant Cugat pretén consolidar la reacció del cap de setmana passat a la dissetena jornada del grup B de Divisió d'Honor B, en què rep el Tatami Rugby Club valencià. Els santcugatencs jugaran a la Guinardera davant l'equip de València aquest dissabte a les sis de la tarda i ho faran amb l'objectiu de mantenir el nivell mostrat a la segona part davant el Barcelona Enginyers Rugby.

Després d'un inici d'any difícil, amb derrotes inesperades davant la UE Santboiana B i el RC L'Hospitalet, els de Trenzano van obtenir un triomf més treballat del compte davant el Fènix a la següent jornada i van superar a domicili el Barcelona Enginyers Rugby el cap de setmana passat. De fet, a la primera part davant l'equip barceloní semblava que els de Sant Cugat havien tornat a perdre el guió del seu joc, però a la segona part van reaccionar de manera contundent per escriure el camí a seguir a partir d'ara.

Amb un Daniele portentós en les marques i un Carlos Trenzano precís en el xut a pals, els santcugatencs van tornar a funcionar en defensa i van millorar en termes d'actitud, per girar absolutament la truita al partit i passar d'un 14-0 a un 13-25. Ara el Rugby Sant Cugat cerca la regularitat en el rendiment, que els torni a situar de nou en la cursa per ser un dels candidats a l'ascens a la Divisió d'Honor. Davant, tindrà un Tatami que es troba vuitè amb 30 punts, i que a l'anada va caure a casa davant els de Trenzano (20-39).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.