El Rugby Sant Cugat supera el Tatami RC i recupera sensacions en partit molt complet


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat venç el Tatami Rugby Club (52-14) a la dissetena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Ha estat un matx en què els santcugatencs han recuperat la seva millor versió després d'una sèrie de partits molt grisos i han practicat un joc ràpid de transició amb superioritat a les touches i melès.

Els locals han sentenciat el matx en el primer temps. Només començar César Ocampo ha fet la primera marca i l'equip santcugatenc ha donat una imatge d'intensitat i concentració que feia temps que no se li veia. Els d'Arturo Trenzano han fet un punt de càstig i han deixat el matx molt coll avall amb dues marques més d'un rapidíssim Guillem Ros.

En el segon temps, el partit ha seguit el mateix guió i els santcugatencs no han abaixat el ritme. Les marques han continuat caient de banda local i Iñaki Berasategui en dues ocasions, Gerard Mayol i Pau Rodríguez han anotat per a un Rugby Sant Cugat que ha tancat un partit brillant per recuperar sensacions. Els visitants han maquillat el resultat amb dues marques de Jordi San Juan i Pablo Tormo.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, destaca la millora de l'equip.

Arturo Trenzano

Des de principis d'any, en els últims quatre partits, ens faltava alliberar-nos. Hem trobat un partit obert i dinàmic, amb velocitat en el joc.


Els santcugatencs avancen a la tercera posició per la derrota de l'Hospitalet i s'apropen a només quatre punts de les Abelles de València. El Sant Cugat descansa la setmana que ve però d'aquí a dues setmanes visitarà precisament el camp del conjunt valencià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.