El Rugby Sant Cugat deixa passar l'oportunitat de situar-se segon i cauen fora del play-off


  • Comparteix:

Els santcugatencs segueixen tercers / Foto: CAU València

Els santcugatencs segueixen tercers / Foto: CAU València

El Rugby Sant Cugat cau (17-13) en la seva visita al CP les Abelles a la 18a jornada del grup B de Divisió d'Honor B i perd l'oportunitat de treure-li la segona plaça al conjunt valencià. Tot i la derrota, els santcugatencs sumen un punt de bonus defensiu, però baixen fins a la quarta plaça de la classificació.

El partit ha estat igualat en tot moment i tots dos equips han tingut les seves opcions d'endur-se el triomf. S'han avançat els santcugatencs amb una marca d'Iñaki Berasategui, qui minuts després ha anotat un cop de càstig que ha situat el 0 a 8 amb què s'ha arribat al descans.

En el segon temps els valencians han sortit més endollats i han retallat distàncies amb una marca de càstig i la posterior transformació d'Enrique Michán, que els ha deixat a tan sols un punt dels d'Arturo Trenzano. En aquest moment, els locals s'han crescut i Cosmin Matei ha anotat una marca i ha arribat una nova transformació d'Enrique Michán que deixava el partit molt coll amunt per als de Sant Cugat. Novament Enrique Michán ha tornat a castigar els santcugatencs amb un xut a pals que deixava els visitants momentàniament sense el punt de bonus defensiu, però Carles Trenzano ha retallat distàncies per a un Rugby Sant Cugat que, malgrat perdre, sí que ha acabat sumant aquest punt.

Amb aquesta desfeta, els santcugatenc sumen 59 punts, són quarts i veuen com les Abelles es distancien fins els 66 en segona posició. La setmana que ve el Rugby Sant Cugat té una nova prova exigent ja que rep el líder, el CR la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.