El Rugby Sant Cugat cau amb el cap ben alt davant un potent CR la Vila

El Club Rugby Sant Cugat cau a casa contra el líder, el CR la Vila (19-41) a la dinovena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs no han pogut amb un equip molt potent, tot i que han plantat cara i han deixat bones sensacions davant un CR la Vila que és clar favorit a l'ascens.

El matx ha començat amb uns primers minuts igualats i un intercanvi de punts en què els santcugatencs han arribat a anar cinc per sobre en el marcador. Iñaki Berasategui s'ha mostrat molt encertat en els xuts a pals, però per als valencians Matías Jara també ha tingut una gran efectivitat. Amb el pas dels minuts els visitants s'han fet amb el control del partit i al descans han marxat amb un clar avantatge de 13 a 28.

En el segon temps, tots dos equips han baixat una mica el ritme, i els santcugatencs han intentat reduir distàncies i apropar-se en el marcador, per intentar, si més no, sumar el punt de bonus defensiu. Però els de la Vila Joiosa no ho han permès i a poc a poc han anat fent més gran l'avantatge per acabar guanyant de 22 punts, 19 a 41.

Malgrat la derrota, el tècnic santcugatenc, Arturo Trenzano, destaca la feina dels seus homes davant un rival que ha estat molt superior.

Arturo Trenzano

Ens hem trobat amb un rival que és millor que nosaltres i ho porten demostrant durant tot el campionat. Felicitem els nostres jugadors perquè ho han deixat tot al camp.

Amb la desfeta els santcugatencs es mantenen en quarta posició amb 59 punts i la setmana que ve visiten el Tecnidex València, cinquè classificat amb 48 punts.