El Rugby Sant Cugat guanya el partit ajornat i s'apropa als llocs de play-off


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat s'imposa (22-34) al Tecnidex València en partit ajornat de la dotzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Un triomf vital per als santcugatencs per continuar amb opcions d'accedir a la tercera plaça que encara ocupa l'Hospitalet RC amb 65 punts, un més que els de Sant Cugat. Només resten tres jornades per al final de la competició.

El Rugby Sant Cugat ha remuntat el matx amb un segon temps espectacular en què han aconseguit quatre marques. A la primera meitat els d'Arturo Trenzano han vist com els valencians sortien més forts i marxaven al descans amb 17 a 6 a favor. Un marcador que posava les coses difícils als santcugatencs, però han sabut reaccionar i amb quatre marques han sumat una victòria clau i el punt de bonus ofensiu, especialment important per retallar distàncies amb l'Hospitalet.

Amb aquest partit pendent ja disputat, els d'Arturo Trenzano es posen al dia amb la resta d'equips i la setmana que ve reben la visita del cuer, el Club Universitario Rugby Murcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.