El Rugby Sant Cugat supera el cuer en un partit feixuc i somia amb la promoció d'ascens


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat es desfà del cuer, Club Universitario Rugby Murcia, (29-13) tot i tenir més dificultats de les previstes. Els santcugatencs no han estat al millor nivell, amb un ritme de joc feixuc i travat durant bona part del matx, però han tirat d'èpica i orgull per sumar el punt de bonus ofensiu en un final boig. Els d'Arturo Trenzano es mantenen quarts al grup B de Divisió d'Honor B, a un punt de L'Hospitalet, i segueixen somiant amb la promoció d'ascens quan només falten dues jornades.

La primera meitat ha estat força igualada, amb una intensitat baixa i poc joc d'elaboració. Els dos conjunts han estrenat el marcador gràcies a un cop de càstig (3-3) però el Rugby Sant Cugat ha ampliat l'avantatge abans del descans gràcies a una marca d'Axel Serrano (8-3).

La segona part ha començat amb una tònica similar. Els locals han hagut d'esperar fins al minut 67 de partit per convertir la segona marca, obra de Carles Trenzano. En aquest punt, el partit ha embogit i els visitants han aconseguit retallar diferències de manera sorprenent amb dues marques consecutives, tot i que no han sumat cap transformació i els locals es mantenien per davant en el marcador (15-13).

Els santcugatencs han tret el caràcter i han reaccionat ràpidament amb una marca de César Ocampo. Els d'Arturo Trenzano encara no havien fet la feina completa, ja que faltava anotar una quarta marca per sumar el punt de bonus ofensiu i mantenir el pols amb L'Hospitalet. L'èpica ha arribat gràcies a una gran internada de Guadamuro culminada per Daniele Reyes pràcticament sobre el xiulet final. Ha estat una marca que ha fet esclatar d'alegria el públic present a La Guinardera.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, ha posat en valor l'entrega dels jugadors.

Arturo Trenzano

Ens ha costat a l'inici i ens hem vist dominats, però els jugadors tenen cor, ganes i qualitat i ho ho han posat tot. Estic molt orgullós de l'equip.


D'aquí a dues setmanes, els santcugatencs es desplacen al camp del BUC, que és penúltim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.