El Club Rugby Sant Cugat consolida l'equip femení, que lluitarà pel tercer lloc al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Font: Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat femení tanca la temporada aquest cap de setmana amb la lluita pel tercer i quart lloc del Campionat de Catalunya, una mostra que el club ha consolidat el projecte de tenir a la seva estructura un equip de noies. Després de caure a les semifinals davant Enginyers, la final de consolació enfrontarà les santcugatenques al BUC, que de la seva banda va caure davant el Gòtics. Roger Parera, un dels tècnics de l'equip, està convençut que el conjunt seguirà evolucionant la temporada que ve.

Després d'algunes dificultats per reunir prou jugadores per formar convocatòries amb garanties, el Rugby Sant Cugat femení aglutina a dia d'avui més de 20 fitxes federatives i s'apropa a la vintena de jugadores per convocatòria, un fet que l'ha permès evolucionar com a conjunt i arribar a la quarta posició a la segona fase del Campionat de Catalunya. És una posició que li ha donat accés a les semifinals del torneig, on va caure de manera contundent (67-5) davant Barcelona Enginyers.

Un dels entrenadors de l'equip, Roger Parera, descriu el creixement de participació en els entrenaments de l'equip, es mostra orgullós dels resultats obtinguts i reconeix que es pot seguir millorant.

Roger Parera

Tot i començar amb poques noies hem acabat amb bastantes. Ara els entrenaments ara hi acostumen a venir 14 o 15.


Després d'acabar la temporada de rugbi 15, amb el punt final del Campionat de Catalunya, la Federació Catalana organitzarà campionats de rugbi 7, en les quals l'entitat santcugatenca valorarà si participar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.