El Rugby Sant Cugat obrirà un debat intern per millorar el rendiment del primer equip


  • Comparteix:

El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito / Font: Ferran de la Roza

El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito / Font: Ferran de la Roza

El president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, obrirà un debat intern amb la direcció tècnica, els capitans i la junta directiva per millorar el rendiment del primer equip, que aquesta temporada s'ha quedat fora de la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Benito proposa reforçar el conjunt amb tres o quatre jugadors que marquin la diferència i d'aquesta manera fer el salt a la màxima categoria estatal.

El Rugby Sant Cugat s'ha quedat a les portes de jugar la fase d'ascens a la Divisió d'Honor després de quatre anys consecutius disputant la promoció. Aquesta temporada s'ha canviat la filosofia del primer equip sense cap fitxatge i amb una clara aposta pel planter. Després dels resultats assolits, el president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, creu que cal replantejar aquest model i apostar per fer un equip més competitiu.

Mauri Benito

Cal incrementar el nivell de la plantilla per aspirar a l'ascens de categoria.


Benito vol conèixer l'opinió dels companys de junta directiva, la direcció tècnica i els capitants per decidir si continuen amb el model d'aquesta temporada o es canvia la filosofia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.