El CR Sant Cugat s'acomiada de la temporada a casa davant el CAU València aquest dissabte


  • Comparteix:

A l'anada els santcugatencs van guanyar 9 a 15 / Font: CAU València

A l'anada els santcugatencs van guanyar 9 a 15 / Font: CAU València

El Club Rugby Sant Cugat tanca la temporada aquest dissabte a les cinc de la tarda davant el CAU València. L'última jornada del curs enfrontarà dos equips que ja no s'hi juguen res després de l'ensopegada dels santcugatencs la setmana passada al camp del BUC Barcelona. La promoció d'ascens del grup B de la Divisió d'Honor B la disputaran La Vila, Les Abelles i l'Hospitalet.

Si bé és cert que cap dels dos equips no es juga res a aquestes alçades de la temporada, el tècnic santcugatenc Arturo Trenzano ha afirmat que per a ell és un partit més i espera el màxim rendiment dels seus homes. El tècnic ha assegurat que és una passa més cap a la transformació que busquen com a club i assegura que els seus jugadors s'esforçaran com si fos el primer test de la temporada. El tècnic santcugatenc defineix el CAU com un equip fort.

Arturo Trenzano

El CAU és un equip fort, sobretot a dalt. Acostuma a buscar un joc dinàmic, de moviment, i nosaltres hem d'estar preparats per rerspondre qualsevol atac.


Els valencians arriben a Sant Cugat en sisena posició, a 16 punts de diferència dels de Trenzano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.