Luis Soares dirigirà el Club Rugby Sant Cugat la temporada que ve


  • Comparteix:

Luis Soares, a la dreta, nou tècnic del Rugby Sant Cugat / Font: Ferran de la Roza

Luis Soares, a la dreta, nou tècnic del Rugby Sant Cugat / Font: Ferran de la Roza

L'argentí Luis Soares entrenarà el Club Rugby Sant Cugat la temporada que ve, segons ha pogut saber Cugat.cat. Arturo Trenzano, tècnic aquesta temporada, ha confirmat que es compleix així la planificació dissenyada al final del curs passat, en què es va decidir que Trenzano dirigís l'equip durant la campanya 2016-17 perquè Soares agafés experiència com a entrenador sènior. El nou tècnic del Rugby Sant Cugat aterra al primer equip després d'entrenar el filial.

El Club Rugby Sant Cugat ha tingut una de les temporades més curtes dels últims anys, tenint en compte que no s'ha classificat per la fase d'ascens a Divisió d'Honor, una eliminatòria a la qual s'havia acostumat a ser-hi. Arturo Trenzano, en la seva primera temporada al capdavant de l'equip, no ha disposat d'internacionals i ha basat el seu joc en homes del planter, amb un balanç de 15 victòries i set derrotes, que l'ha acabat situant quart al grup B de Divisió d'Honor B.

La temporada que ve, doncs, hi haurà canvi en la direcció del sènior A, un traspàs ja previst. Trenzano ha explicat a Cugat.cat que Soares, que forma part del Rugby Sant Cugat des de fa prop de 10 anys, ha pogut créixer com a tècnic durant aquesta temporada i s'ha vist preparat per afrontar el repte.

Arturo Trenzano

Es va plantejar l'opció que un entrenador format al club com Soares es fes càrrec del primer equip. Al final de temporada vam pensar, ell el primer, que sí.


Tot plegat, després de la declaració d'intencions del president de l'entitat, Mauri Benito, que va assegurar que obriria un debat intern amb l'objectiu de millorar el rendiment del primer equip, a través de reforçar el conjunt amb tres o quatre jugadors que marquin la diferència i d'aquesta manera fer el salt a la màxima categoria estatal. Pel que fa a Arturo Trenzano, seguirà en les tasques de coordinació de la base.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.