Amàlia Argudo guanya el Campionat de França sub 18 de rugbi amb l'Stade Toulousain


  • Comparteix:

Amàlia Argudo, campiona sub 18 de França amb l'Stade Toulousain / Font: Didou17

Amàlia Argudo, campiona sub 18 de França amb l'Stade Toulousain / Font: Didou17

La santcugatenca Amàlia Argudo ha guanyat el Campionat de França sub 18 de rugbi amb l'Stade Toulousain en derrotar a la final (17-15) el Bourdeus. Argudo, de 17 anys i que compleix la primera temporada a França, també ha quedat subcampiona autonòmica de les regions amb la regió Migdia-Pirineus. La santcugatenca ha estat convocada amb la selecció de França sub 18 aquest cap de setmana en una estada de tecnificació.

La primera temporada d'Amàlia Argudo amb l'Stade Toulousain ha estat brillant després de sumar el primer campionat sub 18. El club francès és un dels referents del rugbi europeu.

La santcugatenca està becada per l'entitat i viu i estudia al centre de formació de Tolosa. La jugadora va arribar aquesta temporada a França procedent del Club Rugby Sant Cugat on ha desenvolupat tota la formació esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.