El Club Rugby Sant Cugat guanya el Campionat d'Espanya sub 18


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat, campió / Font: VRAC

El Rugby Sant Cugat, campió / Font: VRAC

El Club Rugby Sant Cugat es proclama vencedor del Campionat d'Espanya sub 18 després de superar a la final el Liceo Francés (20-15) en un torneig disputat a Valladolid. Els jugadors de David Mallén completen així una temporada de mèrit amb la consecució del torneig estatal, que s'uneix al Campionat de Catalunya guanyat fa dos caps de setmana. Els de Sant Cugat es van desfer en un final d'infart de l'equip local, El Salvador, en semifinals.

El Rugby Sant Cugat ha situat de nou el seu planter en el lloc més alt del rugbi estatal i ho ha fet amb el factor camp en contra. Aquest dissabte va sobreposar-se als elements per superar El Salvador, l'equip local, en un final boig en què els de Mallén van anotar un xut a pals al final del temps reglamentari. Tot i tenir algunes baixes importants per al torneig, aquest diumenge l'equip ha completat un partit seriós i treballat per desfer-se del Liceo Francés, sobretot amb una gran primera part.

El tècnic de l'equip, David Mallén, descriu el bon joc dels seus homes i recorda el mèrit que ha tingut el resultat per la falta d'algunes peces clau.

David Mallén

Hem fet una primera part per emmarcar. A més, jugàvem amb el'hàndicap que no disposàvem de cap dels dos 10.


El planter del Rugby Sant Cugat pot seguir ampliant èxits els dos caps de setmana vinents: el que ve es disputa el Campionat d'Espanya sub 14 i d'aquí a dues setmanes el sub 16. Tots dos conjunts també s'han alçat amb el Campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.