Un Rugby Sant Cugat competitiu perd la final de la Copa Catalana contra el FC Barcelona

El Rugby Sant Cugat tanca oficialment la temporada amb el subcampionat de la Copa Catalana després de perdre la final davant el FC Barcelona (40-25) en un matx disputat a la Foixarda de Barcelona. Ha estat un partit igualat que s'ha decidit per la superioritat blaugrana en moments puntuals i que el nou tècnic santcugatenc, Luis Soares, ha aprofitat per fer proves de cara al curs que ve.

Els santcugatencs han fet un bon partit i han tractat de tu a tu un rival de categoria superior com és el FC Barcelona, que en alguns moments s'ha vist superat per l'empenta dels de Luis Soares. En el primer temps, els de Sant Cugat han anat alguns minuts per davant en el marcador, gràcies als xuts d'Àxel Serrano i a una gran marca de Tim Smith. No obstant això, els blaugranes, que sempre han donat sensació de perill, han arribat al descans amb avantatge (19-13).

Al primer minut de la represa el matx s'ha trencat amb una marca de l'exsantcugatenc Bruno Granell, ara a les files del Barça juntament amb Pol Pla, tots dos titulars en el 15 blaugrana. Precisament quan més a favor tenia el marcador el Barça, han arribat els millors minuts del Rugby Sant Cugat, que ha aconseguit que el partit es jugués durant bona part del segon temps a camp blaugrana i ha pogut reduir distàncies amb dues marques insuficients per remuntar un matx que ha sentenciat el Barça en l'última jugada de partit.

El nou tècnic del Rugby Sant Cugat, Luis Soares, destaca la igualtat durant tot el partit.

Luis Soares

Fins al final del partit no han marxat en el marcador. El primer temps ha estat més igualat i en el segon hem tingut alguns moments de desconcert. Estic content del partit.

Amb aquest partit es posa punt final a la temporada santcugatenca. L'equip tornarà a la feina la darrera setmana d'agost, amb l'inici de la pretemporada 2017-18.