Soares (Rugby Sant Cugat): 'Està en la ment de tothom tornar a disputar una fase d'ascens'


  • Comparteix:

Luis Soares, a la dreta / Font: Ferran de la Roza

Luis Soares, a la dreta / Font: Ferran de la Roza

El nou entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Luis Soares, reconeix en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu de cara al curs que ve és tornar a ser a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor, una fase que aquesta temporada no ha disputat després de fer-ho els últims anys. Pel que fa les incorporacions, Soares ha explicat que l'entitat es troba en un moment de debat intern per saber 'quin és el millor model de club', tot i que ha assegurat que el futur del primer equip és a la base.

ESCOLTA-HO


Repassa les frases més destacades de l'entrevista:

'Hem de seguir evolucionant el sistema. El sistema és viu, hem de fer el nostre joc més competitiu per poder tornar a lluitar el més amunt possible'.

'Des que estic al club mai no havia vist una integració com la que es viu entre l'equip A i el B. Juguen al mateix tipus de joc'.

'L'objectiu el posen els jugadors, però està en la ment de tothom tornar a disputar unes fases d'ascens. El que ha passat enguany ha estat un pas més del procés de maduració'.

'Els primers fitxatges que tindrem són els jugadors que pugen del B. Cada any es van incorporant jugadors del planter que tenen més qualitat'.

'És veritat que ens trobem en un moment de debat intern per saber quin és el millor model de club.'

'El futur del club és a la base, això està fora de discussió. Es pot debatre si es pot millorar alguna posició amb una incorporació, però el futur és al planter'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.