El 3r Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat sub 16 de rugbi aplegarà 250 jugadors a la Guinardera


  • Comparteix:

El cartell del torneig / Font: Rugby Sant Cugat

El cartell del torneig / Font: Rugby Sant Cugat

El 3r Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat de rugbi sub 16, organitzat pel Club Rugby Sant Cugat, aplegarà aquest cap de setmana 250 jugadors dels 10 equips que hi participen a la Guinardera. Una àmplia representació dels principals planters catalans i estatals del rugbi hi seran presents, i també hi participarà el Rugby Club Mauguio Carnon francès.

La competició es dividirà en dos grups, independents entre ells. Al grup A hi haurà la Santboiana, el Mauguio Carnon, el RC Sitges, el RC El Salvador i el Club Rugby Sant Cugat A, en un format de lligueta en què jugaran tots contra tots. Seran partits de 30 minuts, i d'aquí es decidirà la classificació final per determinar-ne el campió. Aquesta fase es disputarà entre dissabte a la tarda i diumenge.

Al grup B, que es resoldrà tot a la jornada de dissabte, hi haurà el RC Badalona i els equips B i C del Rugby Sant Cugat sub 16 i A del sub 14, i en el seu cas s'enfrontaran directament en unes semifinals. Els partits començaran a les tres de la tarda i la final es jugarà quan passin deu minuts de les cinc de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.