Bàrbara Pla i la selecció espanyola de rugbi a 7 inicien la participació als Grand Prix Series Europeus


  • Comparteix:

Bàrbara Pla, en una imatge amb la selecció espanyola / Font: Ferugby.es

Bàrbara Pla, en una imatge amb la selecció espanyola / Font: Ferugby.es

La santcugatenca Bàrbara Pla i la selecció espanyola de rugbi a 7 inicien aquest cap de setmana a Malemort, França, la seva participació als Grand Prix Series Europeus amb la primera de les dues competicions que formen la cita. Serà un torneig sense transcendència a efectes classificatoris per a la selecció estatal perquè ja té el bitllet per jugar al Mundial de San Francisco de l'any que ve.

Acabar en quarta posició a l'últim Mundial de l'especialitat disputat a Moscou el 2013 va garantir la participació en la següent cita mundialista, que serà el 2018 als Estats Units, a San Francisco. D'aquesta manera el torneig que disputa aquest cap de setmana servirà, sobretot, per preparar el següent compromís del combinat: l'últim torneig de les Sèries Mundials, el segon esdeveniment en importància del rugbi a 7.

Aquesta darrera cita de les Sèries se celebrarà el cap de setmana que ve a Clermont-Ferrand, a França, i és essencial per a les opcions de permanència de la selecció espanyola en aquest prestigiós circuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.