Joan Soler, Daniel Barranco i Xavier Cebrián s'incorporen al primer equip del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Soler, Barranco i Cebrián / Font: Club Rugby Sant Cugat

D'esquerra a dreta, Soler, Barranco i Cebrián / Font: Club Rugby Sant Cugat

Els jugadors del planter Joan Soler, Daniel Barranco i Xavier Cebrián s'incorporen al primer equip del Club Rugby Sant Cugat. Els tres juvenils de l'entitat han disputat aquest estiu l'Europeu amb la selecció espanyola sub 18. El club santcugatenc continua amb l'aposta pel planter i debutarà a la lliga de Divisió d'Honor B dissabte de la setmana que ve a la Guinardera davant l'Hospitalet.

El Club Rugby Sant Cugat vol tornar a jugar la promoció d'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria del rugbi estatal. Els santcugatencs es van quedar a les portes de disputar la fase d'ascens la temporada passada i ara inicien amb ganes aquesta temporada per assolir aquest objectiu.

Luis Soares és el nou entrenador en substitució d'Arturo Trenzano. Soares coneix els jugadors del planter i seguirà l'aposta per la gent de la casa. El club té previst anunciar més fitxatges en els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.