El Rugby Sant Cugat s'estrena amb una exhibició de joc i actitud sobre la gespa


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat debuta amb una clara i convincent victòria davant el RC L'Hospitalet (34-17) en el grup B de Divisió d'Honor B. Després d'un primer temps igualat i amb alternatives en el marcador, en el segon els santcugatencs han passat per sobre dels riberencs i han aconseguit endur-se el triomf amb bonus ofensiu.

El rival dels santcugatencs, el RC L'Hospitalet està cridat a ser un dels candidats al títol i a l'ascens per la quantitat de reforços de nivell que ha incorporat aquest estiu. Però els santcugatencs, amb una clara aposta pel planter, ha pogut desempallegar-se dels riberencs amb bon joc i recuperant l'esperit d'altres temporades, amb un ràpid joc de mans i un joc molt vertical.

El primer temps ha estat igualat i tots dos equips han tingut les seves opcions. Axel Serrano i un bentornat Albert Casorrán, han fet les marques en el primer temps, amb un inspirat Berasategi en el llançament a pals. Per part de L'Hospitalet, Prubner i Gallardo han estat els autors dels assaigs.

A la segona part és quan s'ha decantat la balança per als locals. Gerard Mayol ha trencat la defensa visitant en dues accions que han sentenciat un partit al qual Axel, de nou, ha donat l'estocada definitiva. Els santcugatencs sumen els primers cinc punts de la temporada. El jugador del Rubgy Sant Cugat, Jordi Martínez, destaca l'actitud de l'equip en aquest partit.

Jordi Martínez

L'entrenador ens ha dit que hem de posar el cor. Crec que els que hem estat a la gespa durant tot el partit hem estat molt compenetrats i això ens ha dut a emportar-nos la victòria.


La setmana que ve els santcugatencs visiten el CP Les Abelles de València.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.