Un Rugby Sant Cugat amb confiança disputa el primer partit com a visitant davant el Les Abelles


  • Comparteix:

Imatge del partit davant l'Hospitalet

Imatge del partit davant l'Hospitalet

El Club Rugby Sant Cugat té aquest dissabte a les cinc de la tarda a terres valencianes la primera visita de la temporada al grup B de Divisió d'Honor B. L'equip de Luis Soares, farcit de confiança després del gran paper al debut a la lliga, es veu les cares amb el Les Abelles, que a la jornada inaugural va superar amb solvència el Tatami Rugby Club. L'equip de València va acabar la temporada passada en segona posició i va disputar la fase d'ascens a Divisió d'Honor.

El Les Abelles és un dels equips a tenir en compte les últimes temporades al grup B de la categoria de plata del rugbi estatal. De fet, el curs anterior va arribar fins la segona ronda de la fase d'ascens, en què va caure davant el Pozuelo. Per això, el fet que sigui el primer rival a qui visita el Rugby Sant Cugat és una prova de pes per l'incipient projecte de Luis Soares que, això sí, ha començat amb embranzida.

Sí aquest cap de setmana el rival és el segon classificat de la temporada passada, al primer partit va ser el tercer, el RC L'Hospitalet, i els santcugatencs, amb la plantilla renovada i formada pràcticament en la seva totalitat per jugadors del planter, es van desfer dels hospitalencs en un esperançador inici. Ara caldrà veure com reacciona davant el perill lluny de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.