El Rugby Sant Cugat busca aquest dissabte la tercera victòria seguida com a local davant el Poblenou


  • Comparteix:

Els santcugatencs s'han mostrat molt sòlids a casa

Els santcugatencs s'han mostrat molt sòlids a casa

El Club Rugby Sant Cugat buscarà aquest dissabte davant el CN Poblenou la tercera victòria seguida com a local a la Guinardera. El partit, corresponen a la quarta jornada del grup B de la Divisió d'Honor B, començarà a les 4 de la tarda i enfrontarà els santcugatencs amb un conjunt que arriba invicte. Els de Luis Soares volen mantenir la solvència demostrada a casa i oblidar definitivament el cop rebut al camp de Les Abelles.

Després d'estrenar-se amb una gran victòria davant L'Hospitalet, el Rugby Sant Cugat va caure estrepitosament en el primer desplaçament a terres valencianes. Després de refer-se amb un triomf balsàmic davant l'Inter, un conjunt recent ascendit, ara els santcugatencs busquen mantenir la bona línia davant un CN Poblenou en plena forma.

Els barcelonins han jugat les tres primeres jornades a fora de casa i ho han guanyat tot, si bé és cert que amb marcadors ajustats. Fins ara sumen 4 punts més a la classificació que els santcugatencs, així que el partit d'aquet dissabte pot marcar una primera tendència en les aspiracions del conjunt dirigit per Luis Soares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.