El Rugby Sant Cugat presenta el seu nombrós planter aquest diumenge a la ZEM de la Guinardera


  • Comparteix:

Foto de família del final de temporada del Rugby Sant Cugat 2016-17

Foto de família del final de temporada del Rugby Sant Cugat 2016-17

El Club Rugby Sant Cugat dóna el tret de sortida oficial a la temporada amb la presentació del més de mig miler de jugadors que formen l'entitat. En concret, són 515 esportistes que es divideixen en 24 plantilles, que desfilaran per la gespa de la ZEM de la Guinardera aquest diumenge a partir de dos quarts de deu del matí davant aficionats i familiars. Tot plegat, en una temporada en què, de nou, el club basa el seu potencial en els exitosos equips del planter.

Els equips que formen el planter de l'entitat són: dos d'edat sub 6, tres d'edat sub 8, sub 10 i sub 12, i dos d'edat sub 14, sub 16 i sub 18. En aquest sentit, el potencial dels jugadors de la pedrera santcugatenca va quedar palès el curs passat amb la consecució dels campionats de Catalunya sub 14, sub 16 i sub 18, a més d'endur-se tres Tornejos Melé en les mateixes categories i dos campionats d'Espanya, sub 16 i sub 18.

Pel que fa els sèniors, el club compta amb dos conjunts masculins, un femení i quatre veterans. La de diumenge serà l'última presentació de Mauri Benito al capdavant de l'entitat, tenint en compte que va anunciar que al febrer deixarà el càrrec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.