El Rugby Sant Cugat es consolida com el club amb més fitxes de tot el rugbi català


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat és el club amb més jugadors de tot el rugbi català i el segon a nivell estatal amb un total de 518 distribuïts en 27 equips. Durant la presentació dels conjunts de totes les categories, el president de l'entitat Mauri Benito ha anunciat un nou patrocinador per als sèniors, el concessionari Motor Munich, i ha fet balanç dels quatre anys de mandat de la junta actual, a més de convocar i animar als socis a participar en les eleccions de febrer de l'any que ve.

Enguany el club santcugatenc ha creat un equip sub 6 addicional i arriba a la xifra de 27 conjunts entre totes les categories, tant d'escola com de competició i de rugbi social. Entre els objectius de la temporada per als equips de competició es troba el de renovar els campionats a les edats sub 16 i sub 18 i intentar aconseguir-ho a la sub 14, classificar el sènior per al play-off d'ascens, que el femení continuï la seva progressió i que el sènior B masculí es classifiqui per a la Divisió d'Honor catalana.

Pel que fa a l'àrea social i econòmica, Mauri Benito ha destacat la bona tasca de gestió de la junta actual durant aquests quatre anys, en què han duplicat gairebé el pressupost passant de 160.000 euros a 300.000, han professionalitzat el club i han aconseguit patrocinadors estables com Solventis, BDO i, per a aquesta temporada, Motor Munich.

Mauri Benito

Tenim el local social, que era una necessitat i uns grans entrenadors. Hi ha un creixement econòmic i potser la única taca és no haver aconseguit situar l'equip sènior a la Divisió d'Honor.


Benito també ha recordat que al febrer convoca eleccions a la presidència i ha animat als socis a agafar el seu relleu. A l'acte ha assistit també el regidor d'Esports, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.