Bárbara Pla assisteix a la primera convocatòria de la selecció espanyola des del Mundial d'Irlanda


  • Comparteix:

Bárbara Pla, de nou a la selecció / Font: Federació Espanyola de Rugbi

Bárbara Pla, de nou a la selecció / Font: Federació Espanyola de Rugbi

La santcugatenca Bárbara Pla i la selecció espanyola de rugbi disputaran un torneig amistós amb sis seleccions en la primera concentració del combinat estatal després d'acabar en desena posició al Mundial d'Irlanda, disputat aquest estiu. Pla ha tornat a formar part d'una llista amb fins a vuit debutants, i iniciarà aquesta sèrie d'amistosos el diumenge 5 de novembre davant Escòcia a Majadahonda.

Bárbara Pla segueix sent un dels referents del rugbi femení estatal tenint en compte que, de la llista de 26 jugadores que ha dissenyat el seleccionador José Antonio Barrio, només 12 són les que van disputar el Mundial. El segon rival en aquests tests amistosos serà França, que es veurà les cares amb la selecció espanyola el dissabte 11 de novembre.

Pel que fa la competició oficial, Bárbara Pla iniciarà la Sèrie Mundial de Rugbi 7 amb la selecció espanyola a finals de novembre a Dubai, en el primer dels cinc tornejos que conformen el circuit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.