El Rugby Sant Cugat vol llepar-se les ferides després de dues desfetes davant el Babarians Calvià


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat vol retornar al camí del triomf davant el Babarians Calvià aquest dissabte a les cinc de la tarda en partit corresponent a la setena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els homes de Luís Soares arriben tocats a la cita després de dues derrotes contundents davant el filial de la Santboiana i el Tatami. Els locals, en canvi, reben els santcugatencs amb la confiança d'haver guanyat amb solvència els últims dos partits.

La contundent desfeta al camp del Tatami ha deixat al descobert les mancances del Rugby Sant Cugat. Els santcugatencs van sortir escaldats de València i necessiten puntuar per recuperar la confiança i agafar aire després de dues jornades allunyats del triomf. Els santcugatencs ocupen la setena posició a només un punt del rival, el Babarians Calvià, i tenen una bona oportunitat per recuperar sensacions.

Ara bé, els locals arriben a la cita en molt bona forma i la jornada passada van atropellar a l'Hospitalet a domicili per 3 a 25. Els de Mallorca han guanyat els mateixos partits que el Sant Cugat però el Calvià ha aconseguit els dos últims triomfs en les darreres jornades, una dinàmica completament oposada a la santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.