El Rugby Sant Cugat rep el Fénix amb la possibilitat d'olorar la tercera posició


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del Rugby Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada del Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat rep aquest dissabte a les cinc de la tarda el Fénix de Saragossa en un duel en què els santcugatencs esperen retallar distàncies respecte la tercera posició del grup B de Divisió d'Honor B. Els de Luis Soares són quarts, set punts per darrere dels aragonesos i volen refer-se de la derrota patida el cap de setmana passat davant el BUC. El Fénix, de la seva banda, va caure en l'últim desplaçament que va dur a terme, davant la Santboiana B.

La bona trajectòria del Rugby Sant Cugat les últimes setmanes, que semblava haver activat per fi el potencial de l'equip després d'unes primeres setmanes de competició complicades, es va veure aturada la jornada anterior per un sorprenent BUC, un matx d'aprenentatge, segons el tècnic dels santcugatencs, i en què sobretot van patir a la segona part. Aquest cap de setmana els de Soares poden retallar distàncies respecte l'anhelat tercer lloc, que pot donar lloc a la fase d'ascens.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.