El Club Rugby Sant Cugat estrena la segona volta a l'Hospitalet a la recerca d'un nou punt de partida


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del Rugby Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada del Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat estrena la segona volta amb l'objectiu d'oblidar l'irregular tram inicial de curs i millorar la setena posició amb la qual ha acabat la primera volta al grup B de Divisió d'Honor B. Luis Soares espera poder mantenir una línia regular de treball per seguir fent créixer el grup, i el primer pas és aquest diumenge a les dotze del migdia davant un Rugby Club L'Hospitalet que ha millorat les seves prestacions en les últimes setmanes.

El Rugby Sant Cugat es troba en procés d'assumir que, per primera vegada en unes quantes temporades, els objectius seran més humils. Acostumats a disputar promocions d'ascens, els santcugatencs es troben ara a mitja taula, i signar la permanència quan abans millor i provar després d'apropar-se el màxim possible a les places capdavanteres es presenta com el camí més factible, així com millorar les prestacions lluny de la Guinardera.

Un primer pas és a la Feixa Llarga, al camp d'un l'Hospitalet que ha guanyat tres dels seus quatre triomfs en les últimes quatre jornades, i que ha sortit de la zona complicada de la classificació. Una oportunitat de fer un pas endavant per als de Soares i de revenja per als hospitalencs, que van perdre a la Guinardera a la primera jornada de competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.