El Rugby Sant Cugat cau apallissat a l'Hospitalet i suma la quarta derrota consecutiva


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El Rugby Sant Cugat perd (42-0) davant l'Hospitalet Rugby Club a la primera jornada de la segona volta del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han fet un partit per oblidar i han vist com els locals han aconseguit fins a sis marques per cap dels de Sant Cugat, que se situen avantpenúltims amb 25 punts, però immersos en una ratxa negativa de resultats.

Arribava al partit el Rugby Sant Cugat amb la idea de tornar a començar i trencar una mala ratxa de resultats en les darreres jornades. Però res menys lluny de la realitat, els santcugatencs han vist com L'Hospitalet passava per sobre com una piconadora. Els santcugatencs han marxat de buit, sense anotar cap punt i amb un 42 a 0 en contra.

En el primer temps, el matx ha quedat pràcticament sentenciat amb 21 punts dels locals obra de Juan Pablo Ferrari, que n'ha fet dues marques, i Oscar Mato. En el segon temps de nou els riberencs han estat molt superiors: Francisco Javier Figuereo, Francisco Nicolas Eusebio i de nou Juan Pablo Ferrari han aconseguit anotar per un L'Hospitalet que ha tingut en el seu xutador, Jorge David, una peça clau i molt encertada durant tot el matx.

Amb la derrota els de Sant Cugat s'apropen a la zona baixa de la classificació amb 25 punts. El següent partit serà al gener i el rival serà el CP Les Abelles, líder destacat amb un ple de triomfs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.