El Rugby Sant Cugat torna a la competició davant l'Inter RC amb el triomf com a obligació


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El Club Rugby Sant Cugat reprén la competició després de les vacances de Nadal davant el cuer del grup B de Divisió d'Honor B, l'Inter Rugby Club d'Alzira. Els de Luis Soares visiten els valencians amb la victòria entre cella i cella, tenint en compte l'enorme necessitat de punts i el fet que l'Inter és el cuer de la classificació. El Rugby Sant Cugat encara té un partit pendent però és a hores d'ara avantpenúltim amb 25 punts, un més que el penúltim, el BUC.

El fet que el primer partit després de l'aturada hivernal davant el Les Abelles, corresponent a la jornada 13 de competició, s'ajornés ha fet més llarga l'espera dels santcugatencs a la competició. Una espera intranquil·la tenint en compte les quatre derrotes seguides abans de final d'any, que a més va cloure amb la contundent ensopegada davant l'Hospitalet. Per començar a esvair dubtes, aquest cap de setmana té un rival que només ha sumat un triomf.

Per tant, sobre el paper el SantCu és favorit, tot i que hi ha un element amb el qual cal que vigilin els de Soares: l'Inter arriba amb la moral pels núvols després d'haver sumat aquesta única victòria a la jornada anterior, un resultat que els santcugatencs esperen deixar com una anècdota basant-se en el rendiment de l'anada, quan van superar els valencians a la Guinardera 31 a 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.