El Rugby Sant Cugat continua en caiguda lliure i perd en la seva visita al cuer, l'Inter RC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Rugby Sant Cugat perd a domicili (32-26) en la seva visita al cuer del grup B de la Divisió d'Honor B, l'Inter RC. És la cinquena derrota consecutiva dels santcugatencs, que no aixequen cap i continuen pagant molt cares les desconnexions durant els partits.

El matx ha començat de nou amb un Rugby Sant Cugat molt tou, que ha vist com arribava la primera marca local al minut 5. Malgrat l'empat d'Axel Serrano, l'Inter ha estat molt millor i ha marxat al descans amb un 20 a 5 a favor.

A la represa, els santcugatencs han millorat i s'han acostat fins a posar-se a un sol punt de l'Inter a falta de pocs minuts per al final, amb marques de Noel MacManus, Jorge Ortíz i Iñaki Berasategi. Com ja és habitual en les darreres jornades, els rivals han acabat enduent-se el triomf amb una marca final de Víctor Sieres que suposava la cinquena derrota consecutiva del Rugby Sant Cugat.

L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Luis Soares, creu que el seu equip viu diferents ratxes dins d'un partit i això els penalitza.

Luis Soares

No aconseguim tenir consistència ni fer el pas de mantenir una ratxa durant el partit. Això ens està condicionant molt.


Malgrat la derrota, els santcugatencs sumen dos punts, un de bonus ofensiu i un de defensiu. Els de Luis Soares són novens amb 27 punts i la setmana que ve visiten el CN Poblenou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.