El Rugby Sant Cugat està obligat a guanyar davant el CN Poble Nou després de cinc derrotes consecutives


  • Comparteix:

Els santcugatencs no aixequen cap i ja fa cinc jornades que no guanyen

Els santcugatencs no aixequen cap i ja fa cinc jornades que no guanyen

Un Rugby Sant Cugat en caiguda lliure vol retrobar-se amb el triomf aquest dissabte a les cinc de la tarda al camp del CN Poble Nou, el sisè classificat, a la 15a jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs són en un moment delicat de la temporada i han perdut els últims cinc partits que han disputat. L'equip de Luís Soares ha caigut fins a la penúltima posició de la taula però té els mateixos punts que els dos equips que té per davant, l'Hospitalet i el filial de la Santboiana.

La competida part baixa de la taula al grup B no permet cap més relliscada al Rugby Sant Cugat. Els santcugatencs ocupen la penúltima posició però tenen el setè classificat, el BUC Barcelona, a només dos punts de diferència. Els resultats d'aquesta jornada poden canviar per complet la classificació i cinc equips lluitaran per fugir del descens: el BUC, el Tecnidex València, l'Hospitalet, la Santboiana i el Sant Cugat.

Els de Soares, per tant, buscaran un triomf davant un Poble Nou que arriba tocat a la cita. Els de Barcelona van caure amb contundència la setmana passada davant el Tatami i s'aferren al factor camp per sorprendre un Rugby Sant Cugat en hores baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.