Iñaki Berasategui fa despertar del malson al Rugby Sant Cugat al camp del CN Poblenou


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del Rugby Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada del Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat trenca una ratxa de cinc derrotes seguides després de superar (38-44) el Club Natació Poblenou amb una gran remuntada a la segona part liderada per un Iñaki Berasategui heroic. Els santcugatencs abandonen la penúltima plaça del grup B de Divisió d'Honor B i escalen fins la vuitena posició en una jornada en què tots els resultats han afavorit els interessos dels de Luis Soares.

El SantCu respira tranquil després d'unes setmanes de neguit. En un sol dia ha capgirat com un mitjó la situació dels santcugatencs, que no tant sols han assolit un triomf balsàmic sinó que han vist com tots els seus rivals directes queien, situació que els ha permès fer un salt considerable a la classificació. I tot plegat, gràcies a una remuntada èpica dels de Sant Cugat liderats per un Berasategui absolutament pletòric.

A la primera part, però, el partit se'ls ha tornat gris als visitants: tot i un primer cop de càstig d'Iñaki amb un marge inicial favorable al SantCu, ha estat el Poblenou qui ha agafat el lideratge i, amb un parcial de 17 a 0, ha posat la por al cos als santcugatencs. Ara bé, lidereats per Berasategui, que ha fet una marca i ha transformat dues més, els de Soares han empatat. Com si tornés a començar el partit, novament s'han avançat els locals (24-17), i novament han empatat els visitants a 24.

Abans del descans, el Poblenou ha tornat a agafar un marge estret que ha mantingut fins el minut 50, quan Berasategui ha completat el seu espectacle particular, que ha fet 13 dels 20 punts del seu equip per acabar remuntant el matx. El tècnic del Rugby Sant Cugat assegura que la plantilla respira més tranquil·la després d'aquest resultat.

Luis Soares

No estàvem fent les coses malament, l'equip juga bé. Crec que això ens permetrà treballar amb una altra mentalitat.


Els santcugatencs esperen rubricar aquesta millora la setmana que ve al camp de la Santboiana B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.