Rugby: El primer equip del CR Sant Cugat salda amb victòria el primer compromís de lliga


  • Comparteix:

El primer equip del Club Rugby Sant Cugat fa un molt bon inici de lliga a primera nacional en derrotar la Santboiana per 5 a 34. Els santcugatencs, que van començar perdent, no van trigar a reaccionar per endur-se la victòria final, davant el segon equip dels de Sant Boi.

Els homes de Diego Fucks van disputar, el passat cap de setmana, el primer partit de lliga davant la Unió Esportiva Santboiana sorprenent els locals amb un marcador final de 5 a 34. Els de Sant Cugat van començar perdent però no van trigar a avançar-se al marcador amb un joc brillant.

Diego Fucks, entrenador del CR Sant Cugat fa una valoració molt positiva del partit.

Diego Fucks

Els jugadors del primer equip del C.R Sant Cugat han fet un partit molt bò al dominar els de Sant Boi físicament i tècnicament.


A la victòria del primer equip hem d'afegir la del conjunt de categoria regional, que també va guanyar el cap de setmana; en aquest cas el rival va ser el Tarragona.

El pròxim compromís pels de Diego Fucks serà el 17 d'octubre a Sant Cugat contra la Universitat de Barcelona degut als compromisos de les seleccions territorials el pròxim cap de setmana. I mentre uns descansaran, d'altres com és el cas de Gerard Mallol i Axel Serrano, jugaran amb la selecció catalana davant el combinat gallec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.