El Club Rugby Sant Cugat convoca eleccions el 15 de març


  • Comparteix:

La junta actual finalitza el seu mandat després de quatre anys de gestió

La junta actual finalitza el seu mandat després de quatre anys de gestió

El Club Rugby Sant Cugat convoca eleccions el 15 de març. Ho ha anunciat el president del club, Mauri Benito, en una assemblea ordinaria que ha servit per tancar el mandat de la junta actual i aprovar els comptes del club. Tot plegat en un acte en què s'ha fet balanç dels quatre anys de gestió de la junta. A hores d'ara encara no es coneix la intenció de formar cap candidatura.

Les eleccions a la presidència del Club Rugby Sant Cugat tenen quatre dates claus. Del 12 al 18 de febrer els socis podran inscriure's en el cens electoral o bé fer les respectives impugnacions. A partir del mateix 12 de febrer es podrà presentar candidatures fins el 28 del mateix mes a les sis de la tarda.

La proclamació de les candidatures serà l'1 de març i els candidats podran fer campanya durant dues setmanes perquè les eleccions es duran a terme el 15. L'assembles ordinaria també ha servit per escollir la Junta Electoral i la conformaran tres voluntaris.

L'adéu a Mauri Benito

L'eix central de l'acte ha estat l'adéu a la junta actual i, en especial, al president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito. Benito ha fet balanç dels darrers quatre anys de mandat, l'estructura actual del club, la vessant social i també l'esportiva.

El president ha remarcat el creixement de l'entitat, els èxits assolits i els reptes de futur. En aquesta línia, Benito s'ha mostrat autocrític i ha ressaltat algunes fites que la junta no ha estat capaç d'assolir, com l'ascens del primer equip a Divisió d'Honor.

Mauri Benito

El balanç d'aquests quatre anys és molt positiu però trobo a faltar no haver pujat a Divisió d'Honor


Si bé la junta actual i el president finalitzen mandat, Mauri Benito no ha descartat formar part de la propera junta amb un paper menys protagonista.

Mauri Benito

Necessito passar a segona línia però no tinc cap invonvenient si la candidatura escollida em vol però no em veig de nou a primera línia


Benito és vocal a la Federació Espanyola de Rugby i també a la Federació Catalana de Rugbi. El fins ara president no ha tancat la porta a mantenir-se en aquests càrrecs si així ho vol la següent junta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.