El Rugby Sant Cugat, protagonista de les seleccions catalanes sub 16 i sub 18 al Campionat Autonòmic


  • Comparteix:

El combinat sub 18 del rugbi català / Font: Rugby.cat

El combinat sub 18 del rugbi català / Font: Rugby.cat

El Club Rugby Sant Cugat és el clar protagonista de les seleccions catalanes sub 16 i sub 18 que aquest diumenge cercaran un lloc a la final del Campionat Autonòmic. L'equip sub 16 compta amb nou jugadors i el cos tècnic del club santcugatenc, mentre que en el sub 18 hi ha 13 jugadors del Rugby Sant Cugat i l'ajudant del seleccionador. Tots dos equips es veuran les cares a Andalusia diumenge a la Foixarda, el primer a dos quarts de dotze i el segon a la una de la tarda.

El Rugby Sant Cugat segueix manant en el paper de ser el planter més prolífic del rugbi català. Així ho demostren les convocatòries per formar les seleccions sub 16 i sub 18 d'aquest cap de setmana, amb majoria clara de representació santcugatenca. Arturo Trenzano, director esportiu de l'entitat, assegura que aquesta nombrosa participació és un orgull i recorda que els equips de base del Rugby Sant Cugat estan manant a les seves respectives lligues.

Arturo Trenzano

Per a nosaltres és un orgull poder aportar aquests jugadors a la selecció. Són jugadors que són la base de la selecció.


Sub 16

La selecció sub 16, que amb un triomf davant Andalusia jugarà la final del Campionat, té els següents jugadors santcugatencs: Josep Gruart, Marc Ruiz, Pau Gil, Teseu Camps, David Hinojosa, Adrià López, Álvaro García, Segis Pérez i Guillem Simó. A més, aquesta plantilla la completen els dos membres del cos tècnic, també del Rugby Sant Cugat: Daniel López, seleccionador, i Ezequiel Canepa, ajudant.

Sub 18

Pel que fa el combinat sub 18, que també accedirà a la final del torneig si supera els andalusos, la nòmina de jugadors del Rugby Sant Cugat escala fins els 13: Oriol Ayora, Esteve Clarà, Conrad Ginel, Guzman Juárez, Pablo De Cea, Francesc Picó, Miguel Pelayo, Albert Cantos, Albert Grima, Facundo Romano, Pablo Ortiz, Josep Serres i Max Rama. A més, David Mayén serà l'ajudant del cos tècnic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.