Emilio Gutiérrez serà el president del Club de Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Emilio Gutiérrez, / Font: Localpress

Emilio Gutiérrez, / Font: Localpress

Emilio Gutiérrez serà el nou president del Club Rugby Sant Cugat per als propers quatre anys després de ser l'única candidatura que s'ha presentat al càrrec. La candidatura és de perfil continuïsta amb membres de l'anterior junta, i de fet comptarà amb la presència de l'expresident, Mauri Benito, com a vicepresident de relacions institucionals i vincle amb SantCugatCreix.

El Rugby Sant Cugat ja coneix el relleu de Mauri Benito, el fins ara vicepresident econòmic del club, Emilio Gutiérrez. L'home destinat a gestionar els comptes del club passa ara a la presidència de l'entitat, amb un nou organigrama directiu del club santcugatenc que tindrà 10 noms, sis dels quals formaven part de l'anterior equip directiu. Alícia Rius passarà a ser la nova secretària, mentre que Xavi Trubat serà el tresorer i enllaç amb els Vetarans i el Matusalem.

Una de les quatre novetats serà a la vicepresidència econòmica, que ara ocuparà Miguel Pelayo. Francesc Godàs es mantindrà com a vicepresident esportiu, i Mauri Benito abandona la presidència però no la junta directiva: serà el vicepresident de relacions institucionals i vincle amb SantCugatCreix. Als vocals hi ha les altres tres novetats: Xavi Simón en Competició, Esteban Pelosso en Escola i enllaç amb el Rugby Social i Sandra González en Equipacions i Marxandatge.

Per últim, Nicolás Gómez es manté com a vocal de Primers Equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.