El Rugby Sant Cugat tanca la temporada amb una contundent desfeta davant el CAU València


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat tanca la temporada amb una derrota contundent (0-39) davant el segon classificat, el CAU València, a l'última jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els de Luis Soares tanquen la competició regular en zona de ningú, són setens amb 54 punts després d'encaixar una descoratjadora desfeta on no han estat capaços de fer cap punt. Els santcugatencs no han aconseguit l'objectiu de la temporada, lluitar per l'ascens. L'equip no ha pogut consolidar-se a la part alta de la classificació amb un equip farcit de jugadors joves de la base.

El santcugatencs s'han vist superats d'inici a fi davant d'un equip que disputarà la fase d'ascens a la màxima competició estatal. Tot i jugar a casa els homes de Soares han fet aigua per tot arreu davant d'un Cau que, a plaer, ha ampliat la diferència en el marcador per arribar al descans 0 a 20 gràcies a tres marques, un cop de càstig i una transformació.

A la represa la tònica s'ha mantingut i els santcugatencs no han estat capaços de plantar la pilota a la línia de marca en cap moment. El CAU ha seguit puntuant, ha demostrat la diferència de potencial entre tots dos conjunts i s'ha acabat emportant el partit amb un contundent 0 a 39.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.