Pol Pla i la selecció espanyola de rugbi a 7 disputen la setena ronda de les Sèries Mundials a Hong Kong


  • Comparteix:

La selecció espanyola de rugbi a 7 / Font: Ferugby.es

La selecció espanyola de rugbi a 7 / Font: Ferugby.es

El santcugatenc Pol Pla i la selecció espanyola de rugbi a 7 disputen des d'aquest divendres la setena prova de les Sèries Mundials a Hong Kong. El combinat estatal va sumar el millor triomf de les sis rondes que s'han disputat fins ara en l'última cita a Vancouver, el Canadà, en què va fer un pas important cap a la permanència. Pel que fa la prova d'aquest cap de setmana, la selecció ha quedat enquadrada al grup B amb Kènia, Austràlia i el Canadà.

Espanya encara la recta final de les Sèries Mundials 2017-18 amb tot de cara per sumar la salvació al circuit. Després dels set punts sumats a terres canadenques, Pol Pla i els seus companys tenen 11 punts de marge respecte Rússia, combinat amb qui es juga la permanència. Resten quatre proves per acabar la temporada, i en la d'aquest cap de setmana l'equip debutarà davant Austràlia, la quarta classificada, aquest divendres quan passin dos minuts de dos quarts de dues de la tarda.

El partit davant Kènia, vuitena de la taula, serà dissabte al matí, a les set i 10 minuts, mentre que el matx contra el Canadà, onzè, serà al voltant de les onze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.