Liceo Francés, El Salvador i Rugby Club València: els obstacles del Rugby Sant Cugat per a la final

Els rivals del Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 4/mai/18 per Dani Aguilà

El Liceo Francés madrileny, el Club Rugby València i El Salvador de Valladolid seran els tres rivals a la fase prèvia del Club Rugby Sant Cugat al Campionat d'Espanya sub 18, quatre equips que formaran el grup A. El tècnic dels santcugatencs, David Mallén, analitza a Cugat.cat cada rival, considerant que han quedat enquadrats al 'grup de la mort'. La competició donarà el tret de sortida aquest dissabte a les deu del matí.


Club Rugby Liceo Francés

Serà el primer rival del Rugby Sant Cugat, i l'any passat va jugar la final del Campionat d'Espanya davant els santcugatencs. Els madrilenys han quedat segons de la seva federació, darrere el Complutense Cisneros, i tal com assegura Mallén tenen ganes de veure's les cares amb el seu equip.

David Mallén

L'any passat la final va ser contra ells, fa anys que ens coneixem i fa anys que ens tenen ganes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Club Rugby El Salvador

El Salvador és el campió de la Federació de Rugbi de Castella i Lleó, i un vell conegut del Rugby Sant Cugat. Es tracta d'un equip que l'any passat va quedar-se a les portes de la final, precisament, davant el Rugby Sant Cugat.

David Mallén

El Salvador el coneixem des de fa anys. L'any passat vam guanyar una fase del Campionat d'Espanya per un punt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Club Rugby València

Potser arriba amb el cartell de menys potent, però la realitat diu que enguany ha superat el CAU València i el Les Abelles en el campionat valencià sub 18. Per tant, Mallén no se'n refia.

David Mallén

No me'n refio de ningú. Vam jugar un amistós i vam guanyar, però si està allà és per alguna cosa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio