El CR Liceo Francés pren el relleu del Rugby Sant Cugat com a campió d'Espanya sub 18


  • Comparteix:

El CR Liceo Francés guanya el Campionat d'Espanya sub 18 de rugbi que s'ha disputat aquest cap de setmana a la Guinardera. Els madrilenys han superat per 54 a 7 el Ciencias RC de Sevilla a la final, mentre que el Rugby Sant Cugat, que defensava el títol de campió, ha finalitzat en cinquena posició.

Els assistents a la Guinardera han pogut veure aquest dissabte i diumenge el millor rugbi estatal en categoria sub 18. A la gran final, el Liceo Francés ha passat per sobre del conjunt sevillà i en el primer temps ja ha deixat el matx vist per sentència guanyant per 30 a 0. En el segon temps els andalusos han intentat retallar distàncies, però el conjunt madrileny ha estat una piconadora durant tot el torneig.

El president del Rugby Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, creu que campionats com aquest serveixen per continuar posicionant el club i la ciutat al màxim nivell estatal.

Emilio Gutiérrez

És una de la màximes coses que podem fer. El nostre objectiu és posicionar els nostres equips al màxim nivell estatal. Per a nosaltres és una gran festa.


Els santcugatencs han disputat el partit pel cinquè i sisè lloc contra la UE Santboiana. Els de David Mallén s'han endut el gat a l'aigua i han guanyat el partit per 26 a 15. En la resta d'enfrontaments, el València Rugbi s'ha imposat (10-8) al Rugby Cisneros i ha finalitzat tercer, i el Zarautz basc ha guanyat El Salvador (13-0) en el matx pel setè i vuitè lloc.

Classificació final

1. CR Liceo Francés
2. Ciencias RC
3. RC València
4. CR Cisneros
5. CR Sant Cugat
6. UE Santboiana
7. Zarautz
8. El Salvador



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.