La selecció espanyola de rugbi capitanajada per Barbara Pla obté el cinquè lloc en el Mundial


  • Comparteix:

La santugatenca Pla va ser una de les jugadores més destacades de la selecció / Font: Ferugby

La santugatenca Pla va ser una de les jugadores més destacades de la selecció / Font: Ferugby

Barbara Pla ha aconseguit una meritòria cinquena plaça al Mundial de Sevens disputat a San Francisco amb la selecció espanyola de rugbi femení. El combinat espanyol ha estat eliminat per Austràlia, però ha guanyar el partit pel cinquè lloc davant la sempre complicada Irlanda per (12-7).

En els campionats del món de Sevens que s'han celebrat aquesta darrera setmana a San Francisco, Nova Zelanda s'ha proclamat campiona en les categories masculina i femenina.

La selecció espanyola femenina entrenada per Antonio José Barrio i amb la capitana santcugatenca Barbara Pla es van estrenar amb una victòria davant les Fiji, El partit va acabar amb (12-19) i on Pla va ser una de les protagonistes amb una gran actuació amb una marca inicial. El següent partit va ser davant l'exigent Austràlia, que va imposar-se amb un contundent (34-0). Les australianes venien amb paper de favorites amb l'or dels Jocs Olímpics i no van deixar cap opció a Espanya.

Després de l'eliminació, les espanyoles van fixar-se l'objectiu de la cinquena plaça i el van aconseguir. Primerament van guanyar (26 - 14) el Canadà, una de les favorites i que venia amb la medalla de bronze dels Jocs Olímpics. De nou, Barbara Pla va obrir el marcador i va liderar a la selecció per aquesta victòria de prestigi.

Després de l'alegria davant el Canadà, 'las leonas' van acabar el Mundial amb una gran notícia, la victòria sobre Irlanda que va permetre obtenir la cinquena plaça, una classificació molt meritòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.