El Fénix Saragossa s'emporta el triomf de la Guinardera davant un Rugby Sant Cugat que no ha pogut frenar-lo


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada dels jugadors del Rugby Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada dels jugadors del Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat cau a casa contra el Fénix Saragossa (7-32) a la sisena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs no han pogut amb el líder que ha agafat un avantatge insalvable ja en el primer temps, i ha demostrat perquè comanda la classificació i perquè compta els seus partits per triomfs i tots amb bonus ofensiu.

Els aragonesos són per mèrits propis un dels principals favorits a lluitar per l'ascens a Divisió d'Honor. Davant del Rugby Sant Cugat han encarrilat el partit des de ben aviat, amb marques de Pierre Lac-ariet i François Sarthou. Gauthier Virot ha estat l'encarregat dels xuts a pals pel Fénix Saragossa. Els santcugatencs només han pogut crear perill amb una marca de Pablo Ortiz i la posterior transformació de Juan Pablo Ferrari. Però el Fénix ha estat el dominador del partit i en el segon temps ha acabat sentenciant i fent més gran l'avantatge fins aconseguir el punt de bonus ofensiu.

Amb la derrota els de Lewis Williams són setens amb 14 punts i un partit encara pendent. La setmana que ve visiten el Barbarians Calvià mallorquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.