El rugbi santcugatenc triomfa a la Divisió d'Honor amb Otger Sirvent i Jorge Ortiz


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Jorge Ortiz i Otger Sirvent / Font: Juan Carlos Rodríguez

D'esquerra a dreta, Jorge Ortiz i Otger Sirvent / Font: Juan Carlos Rodríguez

Els exjugadors del Club Rugby Sant Cugat Otger Sirvent i Jorge Ortiz han debutat a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal, amb molt bon peu. Sirvent juga amb el Burgos, nouvingut a la categoria, sisè classificat i en zona de play-off pel títol de lliga. Ortiz actua amb el VRAC de Valladolid, segon classificat i vigent campió de Lliga, de Copa i de la Copa Ibèrica. Els dos jugadors van marxar a final de la temporada passada del club santcugatenc.

Joves amb objectius importants

Jorge Ortiz i Otger Sirvent són dues de les moltes perles que ha fet lluïr el Club Rugby Sant Cugat durant molts anys al planter i que ara han triat un camí diferent, la Divisió d'Honor. La bona feina feta la temporada passada amb el club santcugatenc va despertar l'interès del Burgos i el VRAC. Ortiz, de 20 anys, i Sirvent, de 19, no van voler desaprofitar aquesta oportunitat de jugar a la màxima categoria estatal.

Ortiz, amb el VRAC, dominador estatal

Ortiz juga amb el vigent campió de lliga i copa i està jugant molts minuts de flanquer o segona línia. La competència és ferotge en un equip que vol revalidar el triplet.

Sirvent amb un nouvingut, el Burgos

Sirvent que actua d'obertura centra també està participant molt amb l'equip castellà i és una de les revelacions de la lliga.

Satisfets amb el canvi

Otger Sirvent es mostra molt content a la Divisió d'Honor i espera que l'equip continui en zona de play-off pel títol de lliga.



Jorge Ortiz destaca que està aprofitant els minuts que juga i que l'objectiu és revalidar el triplet assolit la temporada passada.










Otger Sirvent

Crec que estic aprofitant aquesta oportunitat. La ciutat és diferent a Sant Cugat, però la gent et coneix pel carrer.

Jorge Ortiz

Estic aprenent molt dels jugadors internacionals que hi ha a l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.