El Rugby Sant Cugat i la Santboiana volen organitzar l'Estatal sub 12, sub 14 i sub 18


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat vol jugar a casa el Campionat d'Espanya / Font: Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat vol jugar a casa el Campionat d'Espanya / Font: Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat i la Santboiana han presentat candidatura conjunta per organitzar el Campionat d'Espanya sub 12, sub 14 i sub 18. La competició reuneix els millors conjunts estatals de les diferents categories i es disputaria a finals d'abril o maig. La federació espanyola decidirà al gener quines són les seus que acolliran els diferents campionats.

Sant Boi i Sant Cugat

El Campionat d'Espanya es divideix en la categoria tancada on participen els vuit campionats autonòmics i l'obert on reuneix els equips B que juguen la categoria tancada i tots els altres que vulguin participar-hi. La Santboiana i el Rugby Sant Cugat han tancat l'acord i ara hauran de decidir quines modalitats acollirien, en cas de ser la candidatura guanyadora.

Últim antecedent, el Sub 18

El Rugby Sant Cugat ja va organitzar aquest any l'Estatal sub 18 finalitzant en cinquena posició. El sub 12 és el vigent campió estatal i el sub 16, subcampió. El responsable de competició del Rugby Sant Cugat, Xavier Simó, destaca que per Sant Cugat és 'una bona oportunitat' per engrandir el rugbi a la nostra ciutat.


Xavier Simó

El rugbi ja no és un esport minoritari. Som un esport referent a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.