El Rugby Sant Cugat pateix per endur-se el triomf davant un Barbarians molt lluitador

El Rugby Sant Cugat supera el Barbarians Calvià (38-26) a la divuitena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Malgrat jugar contra un equip de la zona baixa, els santcugatencs han patit per superar a un rival molt físic que s'ha aprofitat de les errades locals en el joc de mans. En el segon temps els de Lewis Williams han pogut imposar el seu joc i endur-se el triomf amb el bonus ofensiu.

El santcugatencs han salvat la papereta en un partit dels que normalment tens més a perdre que a guanyar. Un primer temps molt igualat, on els locals han intentat dur la iniciativa, però s'han vist sorpresos per pèrdues de pilota en zones compromeses que han sabut aprofitar els balears per fer fins a dues marques d'Agustín Aragón i Agustín Di Santo, a més d'una altra addicional d'Hicham El Idrysy amb una gran marca trencant pel centre a la defensa santcugatenca. De la seva banda els locals han fet mal en el joc estàtic, amb dues marques de melè de Nil Oteros i Joan Marty i una de Josep Serres. Al descans s'ha arribat amb empat a 19 i amb la sensació que els locals eren superiors, però no eren capaços de donar sortida al seu joc.

En el segon temps el matx ha continuat amb la mateixa dinàmica i els visitants han aconseguit una nova marca, de Federico Rodríguez, i a partir d'aquí ha arribat la reacció santcugatenca. Els de Lewis Williams han aconseguit donar la volta al partit amb dues marques de Federico Becerra i una de Pau Rodríguez, que han tancat un matx amb un nou triomf del conjunt local.

Amb la victòria els santcugatencs es mantenen tercers amb 63 punts i un partit menys contra el Montcada, que disputaran la següent setmana aprofitant que hi ha descans federatiu.

Joan Marty

A la primera part ens ha costat imposar el nostre joc, però a la represa sí que hem pogut i endur-nos la victòria.